Slobodna zona Novi sad
Srpski
English
office@freezonens.rs
+381 21 541 221
Menu Close Menu

 

SLOBODNA ZONA NOVI SAD

• Slobodna zona •

SLOBODNA ZONA NOVI SAD - U Slobodnoj zoni Novi Sad mogu se obavljati proizvodne (dorada, prerada, montaža) i uslužne delatnosti (skladištenje, utovar, pretovar, prepakivanje i etiketiranje robe).

SLOBODNA ZONA NOVI SAD

Osnovne informacije

Na osnovu Rešenja Vlade Republike Srbije o davanju saglasnosti za određivanje područja Slobodne zone Novi Sad u Novom Sadu, područje Slobodne zone Novi Sad trenutno obuhvata ukupnu površinu od 191 ha 58 a 80 m² zemjišta i obuhvata sedam funkcionalno povezanih lokacija, koje su posebno ograđene i označene:

Lokacija 1 se nalazi u ulici Bajči Žilinskog u Novom Sadu, na teritoriji kompanije JS "SLOBODNA CARINSKA ZONA NOVI SAD" AD, na površini od 26 ha 27 m² 55 a.

Lokacija 2 se nalazi u ulici Industrijska u Novom Sadu, na teritoriji kompanije Blockchain Technologies iz Novog Sada, na površini od 6 ha 93 m² 53 a.

Lokacija 3 se nalazi u ulici Put Šajkaškog odreda u Novom Sadu, na teritoriji kompanije NIS A.D., na površini od 41 ha 87 a 39 m².

Lokacija 4 se nalazi u ulici Ratno ostrvo, Radna zona Sever IV u Novom Sadu, delom na teritoriji Grada Novog Sada a delom na teritoriji kompanija CTP Gamma i CTP Rho iz Beograda, na površini od 35 ha 45 a 45 m².

Lokacija 5 se nalazi na delu magistralnog puta M7, Novi Sad – Zrenjanin u Novom Sadu, na teritoriji kompanije Barry Callebaut South East Europe iz Beograda, na površini od 9 ha 21 a 97 m².

Lokacija 6 se nalazi u Petrovaradinu na teritoriji Industrijskog parka Pobeda, na površini od 37 ha 90 a 70 m².

Lokacija 7 se nalazi u Kaću u okviru Radne zone Kać na teritoriji kompanije Continental Automotive Serbia doo na površini od 33 ha 92 a 21 m².

Operater Slobodne zone Novi Sad, odnosno privredno društvo za upravljanje Slobodnom zonom Novi Sad je Slobodna zona Novi Sad d.o.o.

Članovi i osnivači Slobodne zone Novi Sad:

JS "Slobodna carinska zona Novi Sad" AD (75% udela)
Stefan Vozab – (25% udela)
Sedište operatera je u Bajči Žilinskog 5a, Novi Sad.

Rukovodstvo

Na čelu našeg tima nalazi se direktor Miloš Pajović. Naš tim čine profesionalni, odgovorni, pouzdani i posvećeni ljudi koji svojim zalaganjem, iskustvom i znanjem doprinose svakodnevnom unapređenju poslovanja naše kompanije, a pre svega zadovoljstvu naših korisnika i njihovih potreba.

Opšti podaci o privrednom društvu:
Matični broj: 20238526
Poreski identifikacioni broj: 104787812
Broj računa: 325-9500600013027-60 OTP Banka

Bajči Žilinskog 5a,
21000 Novi Sad
Srbija

E-mail: office@freezonens.rs
Telefoni: +381 21 541-221

SLOBODNA ZONA NOVI SAD

Naša misija je da budemo lideri među slobodnim zonama Srbije u privlačenju investicija i savremenih tehnologija pružanjem najpovoljnijih uslova za poslovanje.

Slobodna zona Novi Sad

Skladišni i proizvodni prostor

Skladišni i proizvodni prostor

Kancelarijski prostor

Kancelarijski prostor

Greenfild lokacije

Greenfild lokacije

Izdavanje reklamnog prostora

Izdavanje reklamnog prostora

Pogodnosti

Pogodnosti

Kako postati korisnik?

Kako postati korisnik?

Dokumentacija

Dokumentacija

Zakoni i propisi

Zakoni i propisi

SLOBODNA ZONA NOVI SAD

SLOBODNA ZONA NOVI SAD    Bajči Žilinskog 5a,
    21000 Novi Sad
    Srbija
© 2017 SLOBODNA ZONA NOVI SAD // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad