Slobodna zona Novi sad
Srpski
English
office@freezonens.rs
+381 21 541 221
Menu Close Menu

 

SLOBODNA ZONA NOVI SAD

• Slobodna zona •

SLOBODNA ZONA NOVI SAD - U Slobodnoj zoni Novi Sad mogu se obavljati proizvodne (dorada, prerada, montaža) i uslužne delatnosti (skladištenje, utovar, pretovar, prepakivanje i etiketiranje robe).

SLOBODNA ZONA NOVI SAD

Potpisan Ugovor između Slobodne zone Novi Sad i kompanije Barry Callebaut South East Europe.

Kompanija Barry Callebaut South East Europe d.o.o. potpisala je Ugovor o obavljanju delatnosti sa Slobodnom zonom Novi Sad d.o.o.

Kompanija Barry Callebaut je vodeći svetski proizvođač visoko kvalitetnih čokolada i proizvoda od kakaa i ima jedinstven položaj u konditorskoj industriji u svetu. Barry Callebaut ima više od 150 godina bogate korporativne istorije, a danas posluje u preko 30 zemalja u svetu, ima 60 proizvodnih pogona, zapošljava 11.500 radnika i ostvaruje godišnju prodaju od 6 milijardi evra.

Izgradnja fabrike za proizvodnju čokolade u Novom Sadu je investicija od 45 miliona evra koja je u okviru Slobodne zone Novi Sad, i u kojoj će biti zaposleno 100 radnika.

Planirani obim proizvodnje u vrednosti od 70% će biti namenjen izvozu što doprinosi pozitivnom efektu na spoljnotrgovinski bilans Republike Srbije. Ostvariće se povoljan uticaj na izvoz domaćih proizvoda i devizni priliv, porašće zaposlenost i uvećaće se budžetski prihodi Republike Srbije kao i lokalne samouprave. Investitor ovim projektom donosi sa sobom savremenu tehnologiju i napredna znanja.

Ovaj projekat doprinosi ubrzanom razvoju i širenju mreže slobodnih zona u Srbiji, čime se povećava konkurentnost domaćih preduzeća i jača njihova pozicija na međunarodnom tržištu. Realizacija ovog projekta dovešće do ubrzanja ostvarenja održivog privrednog razvoja koji će obezvediti konkurentnost i bolje ekonomske rezultate u privredi Novog Sada, priliv direktnih stranih investicija, podizanje životnog standarda stanovništva, ali i stvaranju pogodne infrastrukture i drugih uslova koji takođe podstiču privredni razvoj Novog Sada.

Info

Bajči Žilinskog 5a,
21000 Novi Sad
Srbija

E-mail: office@freezonens.rs
Telefoni: +381 21 541-221

chocolate factory

SLOBODNA ZONA NOVI SAD

Naša misija je da budemo lideri među slobodnim zonama Srbije u privlačenju investicija i savremenih tehnologija pružanjem najpovoljnijih uslova za poslovanje.

Slobodna zona Novi Sad

Skladišni i proizvodni prostor

Skladišni i proizvodni prostor

Kancelarijski prostor

Kancelarijski prostor

Greenfild lokacije

Greenfild lokacije

Izdavanje reklamnog prostora

Izdavanje reklamnog prostora

Pogodnosti

Pogodnosti

Kako postati korisnik?

Kako postati korisnik?

Dokumentacija

Dokumentacija

Zakoni i propisi

Zakoni i propisi

SLOBODNA ZONA NOVI SAD

SLOBODNA ZONA NOVI SAD    Bajči Žilinskog 5a,
    21000 Novi Sad
    Srbija
© 2017 SLOBODNA ZONA NOVI SAD // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad