JS Slobodna carinska zona Novi Sad AD
Srpski
English
office@freezonens.rs
+381 21 541 221
Menu Close Menu

 

JS

• JS “Slobodna carinska zona Novi Sad” AD •

JS

Nove prostorije za rad Carinskog referata 21202 u okviru JS „Slobodna carinska zona Novi Sad“ AD


Miloš Pajović direktor JS „Slobodna carinska zona Novi Sad“ AD je u petak 25.3.2022. godine simbolično predao ključeve novih prostorija Upravniku Carinarnice Novi Sad, Siniši Кresojeviću.

Renoviranje i adaptacija poslovnog prostora namenjenog za rad carinskog referata 21202 je jedna od nekoliko većih investicija koje je realizovao direktor Pajović. Prethodno je proširena površina carinskog terminala, i nastavlja se rad na unapređenju poslovnog okruženja i ambijenta u kome će privrednici na bolji način obavljati sve carinske procedure, brzo i efikasno. Napravljene su posebne prostorije za arhivu, odnosno uzorkovanje robe, a uređena je i posebna, šalterima odvojena, prostorija za špeditere.

Naš cilj je bio da carinskim službenicima koji su zaposleni u ovom referatu obezbedimo adekvatne poslovne prostorije i ambijent koji će doprineti produktivnosti, bržem i boljem radu na poslovima carinskog nadzora, a sve to smo postigli zajedničkom saradnjom i zalaganjem, istakao je direktor Pajović.

Terminal je u potpunosti opremljen i osvetljen, poseduje kolsku vagu, fizičko i tehničko obezbeđenje 24 časa, kao i prostorije za odmor i osveženje vozača.

Ovim smo podigli na viši nivo i kompletne usluge u okviru Carinskog terminala slobodne carinske zone – na jednom mestu nalaze se i fitosanitarna (granična i unutrašnja) kao i sanitarna inspekcija, rekao je direktor Pajović.

JS

JS "Slobodna carinska zona Novi Sad" AD    Bajči Žilinskog 5a,
    21000 Novi Sad
    Srbija
© 2017 JS "Slobodna carinska zona Novi Sad" AD // All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad